FAQ

Ofte stilte spørsmål

Verket jeg ville ha er utsolgt! Kommer det flere for salg senere?

Når et verk er utsolgt så vil det aldri lages flere av akkurat dette trykket. Alle trykkene kommer i begrenset opplag – er det tomt, så er det tomt!

Når mottar jeg varen?

Jeg sender varen innen 1-5 virkedager, og så snart som mulig. All håndtering av ordre gjøres av meg alene, så jeg setter pris på tålmodigheten. Leveringstiden i Norge er normalt sett 1-5 virkedager etter sending. Du får e-post fra meg når din ordre er sendt.
Alle sendinger gjøres med sporing via PostNord
.

Lager du verk på bestilling?

Ja, en sjelden gang lager jeg verk på bestilling. Det gjelder både større gatekunstverk, D.G.A. (Digital Graphical Art) og malerier. Ta kontakt om dette er noe du ønsker!

Hvordan rammer jeg inn trykket?

Alle trykkene kommer i standardstørrelser (30 x 40, 40 x 60 eller 50 x 70). Originaler på papir kommer som regel i formatet 56 x 76, og kan passe i rammer som er 60 x 80 uten passepartout.

Det billigste alternativet er å kjøpe en ramme på for eksempel IKEA, Rusta, Clas Ohlson eller liknende. Jeg anbefaler at du ser etter rammer laget av ekte tre og glass. Plastramme og plastglass vil trekke ned helhetsinntrykket. Trykkene på 30 x 40 cm passer til Ribba ramme fra IKEA på 40 x 50 cm med passepartout. Trykkene på 50 x 70 cm passer til ramme på 61 x 91 cm.

For optimalt resultat bør innramming utføres profesjonelt på rammeverksted – for eksempel ved KA Galleri eller Underground Framing i Bergen. Da kan du velge kunstglass (lite refleksjon/gjenlys) og passepartout tilpasses til bildet. For et røft preg anbefaler jeg å ramme inn originaler «flytende» – det vil si at den avrevne papirkanten er synlig og bildet ser ut som det svever inni rammen.

En mellomløsning er å kjøpe en pen kvalitetsramme på f.eks. en fotobutikk og ramme inn selv.

Hvordan ivaretar du miljøet?

Alle trykkene sendes i papprør av 100 % resirkulert papir. Trykkene er beskyttet med uklorert kraftpapir og silkepapir, og eventuell innbinding er i jutetråd av naturmaterialer.


Her finner du fullstendige vilkår og betingelser for kjøp i nettbutikken.